Orijinalini görmek için tıklayınız : Serik - Fatih Kebap
mania
11-12-2006, 02:14 PM
<gözgörur gönül ister antalyadan selamlar. Suan nelisah,unlu 2,hilalim,yeni cemre,delibas,asill ve benim bulundugum Fatih kebapsalonundayim internet hizmeti sunan bu lokantayi tavsiye ederim..
*neslişah*
11-13-2006, 08:41 AM
muhateşem bir günün ardından canım kardeşlerime çoook teşekür ediyorum...
pazar sabahı 4:30 başlayan güzel günüm(nöbetim dahil) yine pazar akşamı 4:30 kadar devam etti sizleri iyiki tanımışım..
hilalim
11-13-2006, 09:29 AM
böylesi bir Pazar kıskandıracak kadar harika.... muhteşem günün sahipleri asill kardeşime,Kerem'e sonsuz teşekkürler.... evet ünlü 2, yeni cemre, neslişah, delibaş, asill, mania ve ben birlikteydik. tıpkı beklediğimiz gibiydiler. sıcaklıkları öyle samimi ki bu insanları iyi ki tanımışım dedim. internetten arkadaş olmaz diyenler bizi görselerdi yok siz yıllardır arkadaş olmalısınız derlerdi. o kadar içtendik. ben şimdiden özledim canım kardeşlerimi....
yeniden onları görmek hayali şimdiden sardı beni.
sizleri seviyorum... iyi ki varsınız ve iyi ki tanımışım...
yeni cemre
11-13-2006, 09:32 AM
neslişaha katılıyorm gerçekten güzel bir gündü . iyiki geldiniz iyiki varsın teşekkürler.
Ahmet Faruk
12-06-2006, 06:55 PM
<gözgörur gönül ister antalyadan selamlar. Suan nelisah,unlu 2,hilalim,yeni cemre,delibas,asill ve benim bulundugum Fatih kebapsalonundayim internet hizmeti sunan bu lokantayi tavsiye ederim..
haklısın yemekler mükemmellllllllllllll
hserdar38
01-30-2008, 01:32 PM
Reis ben geçen yaz burdaydım yaaaa.Hilalimle görüşmek çok istedim fakat nası ulaşıcağımı bilmedim.Şansa bakki sizde aynı lokantada yemek yemişsiniz.Zaten göze çarpan bi yer.Hilalimde zaten oralara yakın bi yerdeymiş.Ayrıca Serik çok şirin bir yer.Orda yaşayanlar kesinlikle çok şanslı.
Demek aynı lokantada oturduk he vay beeee.
sefanur
01-30-2008, 03:36 PM
yani siz şimdi bizimi kıskandırıyosunuz..:D :D
hilalim
01-30-2008, 04:35 PM
Reis ben geçen yaz burdaydım yaaaa.Hilalimle görüşmek çok istedim fakat nası ulaşıcağımı bilmedim.Şansa bakki sizde aynı lokantada yemek yemişsiniz.Zaten göze çarpan bi yer.Hilalimde zaten oralara yakın bi yerdeymiş.Ayrıca Serik çok şirin bir yer.Orda yaşayanlar kesinlikle çok şanslı.
Demek aynı lokantada oturduk he vay beeee.
insan derki Ayyıldız Toros nerde. tel alırdın. ki bizi ben de gelirdim. beraber yemek yerdik. haber yapardık. sen bana tatlı ısmarlardın. ben sana ısmarlamaya kalksam bütün sınıfınız, altından kalkamazdım :)
kardeşim ya... inşaallah kim bilir bir gün bir yer de...
hserdar38
01-30-2008, 04:40 PM
insan derki Ayyıldız Toros nerde. tel alırdın. ki bizi ben de gelirdim. beraber yemek yerdik. haber yapardık. sen bana tatlı ısmarlardın. ben sana ısmarlamaya kalksam bütün sınıfınız, altından kalkamazdım :)
kardeşim ya... inşaallah kim bilir bir gün bir yer de...
Ya ne bileyim abla apar topar çıkardılar bizi yola neye kime haber verceğimizide şaşırıdk aklıma hiç bişey gelmediki.
Üstelik Serik programı fln yoktu.Hocanınm kafasına esti çevirdi yönümüüzü o tarafa:Dsöleseydi uğraycağımızı mutlaka haberdar ederdim.
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.