Orijinalini görmek için tıklayınız : Sarikamiş Powerpint Sunumu
hurbyy
05-09-2006, 04:44 PM
SARIKAMIŞ POWERPOİNT SUNUMU (http://www.hemenpaylas.com/download/682664/SARIKAMIS.ppt.html) HAZIRLAYAN : hurbyy
aliyattara
07-15-2006, 04:31 PM
saolasın kardeşim_! en azından diğer arkadas gibi deliknlı felan yazmamıssın saol;)
poler36
08-14-2006, 11:16 PM
ÇocukluĞumun GeÇtİĞİ ÇoksevdİĞİm SarikamiŞ İsmİnİ DuyyurduĞÜn İÇİn Çok TeŞekÜrler
talat250
09-03-2006, 03:53 PM
öncelikle saolasın ama sen hazırladğın için almıycam bende sarıkamışlıyım ama diğer sayfalarda yaptıklarını unuttun galiba ben birini hatılatayım örneğin kürt gerçeği die pkk mitingi sarıkamışta kürt şehridir umarım yaptıklarından utanırsın ama nerdeeee......
hserdar38
09-03-2006, 04:12 PM
öncelikle saolasın ama sen hazırladğın için almıycam bende sarıkamışlıyım ama diğer sayfalarda yaptıklarını unuttun galiba ben birini hatılatayım örneğin kürt gerçeği die pkk mitingi sarıkamışta kürt şehridir umarım yaptıklarından utanırsın ama nerdeeee......
sen nediyon be buı forumu karıştırmaya mı geldin.kürt şehri diye bişley yoktur.türk şehri vardır.mardin den tut diyarbakırına hepsi türk şehridir.on a göre.
LoRD VoLDeMoRT
09-03-2006, 04:29 PM
Çocuk laflarına dikkat et bak...Kürt şehri nouyo???Ülkeyi mi böleceksiniz???Sıkıyosa yapın...Biz burada olduğumuz sürece yapamazsınız...Hepinizin niyeti belli...Ülkeyi bölmek....Yapamayacaksınız...Hepinizin sonu Adolf Hitler'in Yahudilere yaptığı gibi olacak...Göreceksiniz...
zemheri
09-03-2006, 04:31 PM
Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Hatay'a kadar ATAMIN çizdiği kırmızı çizgiler TÜRKİYE CUMHURİYETİNE AİTTİR... bu çizgiler içinde hiç bir TOPRAK ZERRESİ hiç bir etnik kökene AİT DEĞİLDİR...
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR...
ASİLL
09-04-2006, 03:22 AM
Bu Site Türk Sitesidir Provakasyona yer yok bu sitede konu kilitlenmiştir
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.