PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En güzel tatil yöresi olan kıyıköy

futaha
06-02-2006, 06:20 PM
KIYIKÖY e gelipte şöyle patika yollarda ilerlemek yokmu onun keyfi yürüyenler bile anlatamaz bizzat yaşamak lazım derim isterseniz sizde buyrun bir orman gezisi yapın bakalım anlatabilecekmisiniz yaşananları . Berberimiz Burhan Bey sizi Kıyıköy belediye binasının altındaki dükkanına bekler tatilinizde traşsız kalmayınız Marketciniz İsmail Bey sizi alışverişe bekler. buyrun özen markete . Hesaplı güvenli ve kolay alışveriş imkanıyla üstelik kolay ulaşımlı olanağıyla sizlerin hizmetinizde kıyıköydesiniz ve tatil için geldiniz denize girmekten gündüz berbere gidemiyorsunuz buyrun gündüz olmasa akşamda hizmetinizdeyiz beklerken gazete okuyup tv'yede bakabilirsiniz burası berber volkanın yeri hizmet bizden teşekkür sizden. ENDER PANSiYON Pansiyonumuz hizmet vermeye başladığı günden bu yana müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi ve en kaliteli hizmet vermeyi amaçlamıştır. Müşterilerimizin tatili süresince kendi evlerindeymiş gibi rahat edebilmeleri, huzurlu, güvenli bir tatil geçirmeleri bizler için en önemlisidir.365 gün kesintisiz olarak hizmet veren pansiyonumuzda 7 gün 24 saat hiç kesintisiz sıcak su ,her odada 2 yatak,WC , banyo ve TV bulunmaktadır.Ayrıca müşterilerimizin özel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri isterlerse odalarına kadar servis yapılabilecek birde marketimiz hizmet vermektedir. Pansiyonumuzda rahat bir tatil geçirebilmeniz için tüm odalarımız aydınlık ferah ve geniş olarak dizayn edilmiştir. rezervasyon ve diger bilgiler için ender pansiyon .com tiklayabilirsiniz Kıyıköydesiniz ya ormanlık alanda mesire yerinde ya sahilde deniz kenarında yada ev/pansiyondasınız canınız ızgara çekti malzemeniz var ama et? işte size İstanbul'da bile bulamayacağınız lezzette etleri sağlayacak olan kasap ÇETİN KASAP KIRMIZI VE BEYAZ ET ÇEŞİTLERİYLE BAHARAT VE HARÇ ÇEŞİTLERİYLE AYRICA MANGAL KÖMÜRÜDE tedarik edilir ENGİN ÇETİN

işte kıyıköy ve bazı insanlarını tanıttık ve şimdi kıyıköy e gelip deniz keyfinizide yaşayın.kıyıköy resimleri ile ilgili bir kaç site adresi verelimki resimlerden görüp buralara gelesiniz.

http://furkan.hayal.sitemynet.com

http://rcdcsc.sitemynet.com

bu sitelerde ayrıntılı resimler var herkesi kıyıköy e bekleriz............

ErSiNAbİ
07-27-2006, 01:47 AM
ben burayı tabiki gördüm,burası saklı bir cennet herkesin görmesini isterim

Kayax
01-06-2007, 11:13 AM
Ben çook beğendim ama tek kusuru denizi biraz tehlikeli kuzenim boğulma tehlikesi atlattı.