PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erkeklere yasak park

Çağrıbey
08-18-2006, 10:56 PM
Konya’nın Kıreli beldesi belediye başkanı kadınlara ve çocuklara özel, erkeklerin girmesinin yasaklanacağı park yaptırıyor.

KONYA - Kıreli Beldesi Belediye Başkanı Ali Mermer, belde merkezinde sadece kadınların ve genç kızların yararlanacağı bir park için çalıştıklarını açıkladı.

Mermer, birkaç hafta önce yapımına başlanan parka annelerinin yanında gelen erkek çocukların dışında genç ve yetişkin erkeklerin giremeyeceğini söyledi.

Beldede birçok alan ve yeri erkeklerin hizmetine sunduklarını söyleyen belediye başkanı şimdi de sıranın kadınlara geldiğini belirtti.

Belediye Başkanı Mermer amaçlarının kadınları dört duvar arasından kurtararak hemcinsleriyle buluşabilecekleri bir mekan yaratmak olduğunu vurguladı.

dj_iron
08-12-2008, 11:32 AM
ilginç bişey aslında iyi bişey kadınlar rahatsız olmadan hareket edebilirler hemde erkekleri tehlike olarak gördükleri için içleri orada rahat olur kendilerini güvende hissederler

benbilmembeyimbilir
08-12-2008, 01:18 PM
bazıları duymasın bunu
hemen başlarlar gericilikten haremden selamdan bahsetmeye
bence iyi fikir keşke burdada yapılsa...

asyaa
08-12-2008, 07:12 PM
bencede ii fikir ama sana katılıyorum bazıları hemen yanlış anlar

umut_gladyatör
08-20-2008, 09:56 AM
Yanlış anladım üLeynnn

Medical
08-20-2008, 12:24 PM
bende yalnış anlar gibi oldum başka ne anlaşılıyorsa :D

benbilmembeyimbilir
08-20-2008, 01:02 PM
yanlış anlarlar
gericilikle suçlarlar
kadın erkek içiçe yaşam o kadar benimsenmiş ki
acayip gelebilir
bir zaman otobüsler için haremlik selamlık uygulaması yapılacaktı
kıyametleri kopardılar
bunun gibi yani

Sheeper
08-20-2008, 06:03 PM
Ataturk ilke ve inkilapları karsisinda yanlıs anlasılır tabi ki..!Ama tabi ki ülkemizin Erkeklerini kabullenmek lazım yani..!

Bundan baska bisey daha solim eger Erkeklere ozel park yapılsa Kadınlar hemen baslar hani nerde Kadın-Erkek esitligi die simdi yalan yok arkadaslar ole deil mi..?:D

eylül_1985
08-20-2008, 06:45 PM
erkeklere park ne gerek :D:D kahveler zati onlara özel :D:D

benbilmembeyimbilir
08-20-2008, 07:17 PM
Ataturk ilke ve inkilapları karsisinda yanlıs anlasılır tabi ki..!Ama tabi ki ülkemizin Erkeklerini kabullenmek lazım yani..!

bana sorarsan Atatürk ilke ve inkılaplarına ters bir durum oluşmaz
herkesin daha özgür olduğu alanlar her zaman olmalı
eşitlik bu işte ;)

Sheeper
08-20-2008, 08:51 PM
Bende ikinci cumlemde bunu belitmistim zaten abla..!:D